Certificering voor het opstellen en beheren van Crisiskaarten

Kompassie heeft begin dit jaar het beheer van de crisiskaart ggz in Den Haag op zich mogen nemen. Daar zijn we blij mee, het past goed bij Kompassie, het heeft vele raakvlakken met andere taken waar we voor staan.

Ter voorbereiding hebben Annemiek en Mieke, een cursus gevolgd die gegeven wordt door LCIO, een landelijke organisatie die alles rond de crisiskaart in Nederland begeleidt. Met goed gevolg hebben zij deze cursus afgesloten en mogen zich nu crisiskaart-consulent noemen.

In Den Haag hebben ongeveer 30 mensen een crisisplan en crisiskaart. De bedoeling is dat Kompassie zich bezighoudt met het updaten en met het maken van nieuwe plannen en kaarten. Om de bestaande kaarten te kunnen updaten willen we deze kaarthouders oproepen zich bij ons te melden. Dat kan door een mailtje te sturen naar info@kompassie.nl, met de vermelding dat het om de crisiskaart gaat. Bellen kan ook natuurlijk. Heeft u zelf geen kaart, maar kent u iemand die deze wel in het bezit heeft, wilt u hem of haar dan wijzen op deze mogelijkheid. Wij zijn er klaar voor en hopen u te ontmoeten.

Geplaatst op zaterdag 12 mei 2012 in Algemeen.

Deel dit bericht