Steun het verhaal van Wilma Boevink

Wie kerfde ‘schuldig’ op mijn lijf?

Wilma Boevink, ervaringsdeskundige, wetenschappelijk medewerkster bij het Trimbos-instituut en oprichtster/boegbeeld van de HEE-beweging, publiceert regelmatig artikelen.Vaak met een persoonlijk tintje. Een van haar ervaringsdeskundige publicaties heeft ze herschreven tot ‘short story’. In die vorm is het – samen met 39 andere verhalen van de 1200 (!) – doorgedrongen tot de finale van een schrijfwedstrijd van het Kruidvat. De hoofdprijzen: publicatie in een boek (oplage 300.000) of zelfs: een heel nieuw boek mogen schrijven voor een publieksuitgeverij.Een gouden kans om haar verhaal breder onder de aandacht te brengen en meer begrip te kweken voor psychische aandoeningen. Steun het verhaal van Wilma Boevink!! En roep ook anderen in je omgeving op om op haar verhaal te stemmen!

Kijk op www.jouwverhaal.nl   onder de titel “Wie kerfde schuldig op mijn lijf” . Stemmen kan tot 21 februari.Op deze website staat alleen de intro van het verhaal. Het is een bewerking van een groter artikel dat je vindt op www.hee-team.nl onder “Leesvoer van de maand”.

Geplaatst op dinsdag 4 februari 2014 in Algemeen.

Deel dit bericht