Donateurs gezocht voor documentaire Te Gek

te gek

Arna van der Sloot (Arna’s Productiehuis) werkt aan haar nieuwe documentaire Te Gek, waarin twee mensen elkaar, niet per toeval, tegenkomen in het leven. De één heeft een psychiatrisch verleden, de ander is maatje, ze worden aan elkaar gekoppeld. Beiden worden gevolgd tijdens hun alledaagse beslommeringen, soms samen, soms alleen.

De documentaire vertelt over hun leven, over hoe ze in de samenleving staan, waar ze tegen aan lopen enz. Je hoort beiden vertellen, ervaringen delen, de dag bespreken, steeds krijgt de kijker een stuk meer persoonlijkheid te zien, zonder dat ze exact weten wie de cliënt is en wie het maatje. Pas in de laatste minuten zal dit duidelijk uitgesproken worden of naar voren komen.

Het doel van de documentaire is het stigma en de vooroordelen rondom mensen met psychiatrische problemen bespreekbaar te maken.

Arna probeert het benodigd budget voor deze film bijeen te krijgen via crowdfunding.

Via deze link kun je meer lezen over de documentaire, de demo bekijken en eventueel je financiële steun leveren (klik op ‘steun deze film’, de rest wijst zich vanzelf, je kunt ook anoniem doneren).

Als je niet wilt doneren of hier de mogelijkheid niet toe hebt, kun je ook bijdragen door deze link door te sturen naar relevante anderen, via Social Media of e-mail.

Geplaatst op vrijdag 6 juni 2014 in Algemeen.

Deel dit bericht