Wat vindt u van de kwaliteit in de GGz?

Het Landelijk Platform GGz is gestart met een meldactie ‘Bezuinigingen in de zorg: meer pillen, minder kwaliteit?’ om te onderzoeken of er sprake is van te veel medicatie en te weinig activering. Is er wel aandacht voor herstel, participatie, en een gezonde leefstijl, het lichaam, en het verband tussen een gezondere geest in een gezonder lichaam?

lpggz

Dit naar aanleiding van klachten via het meldpunt over de kwaliteit van de geestelijke gezondheidszorg en berichten in de media van familieleden of (ex)cliënten die de kwaliteit in de ggz-instellingen ontoereikend vinden.

Indien je mee wilt doen aan dit onderzoek kun je de vragenlijst invullen, te vinden op www.meldjezorg.nl. Bellen is ook mogelijk: 0900-0401208.

Op de website van LPGGz vind je hier meer informatie over de meldactie.

 

 

 

 

Geplaatst op vrijdag 6 juni 2014 in Algemeen.

Deel dit bericht