Vanaf 18 augustus: doe even normaal!

Filmproductiehuis Interakt maakt met behulp van subsidie van Fonds Psychische Gezondheid de 10-delige tv-serie Doe even Normaal. De tv-serie, gepresenteerd door Johan Overdevest, wordt deze zomer uitgezonden bij de NTR.

Samen met psychiater Robert Schoevers geeft Overdevest inzicht in een aantal psychische aandoeningen. Zo laten ze zien wat voor emotionele impact bijvoorbeeld een depressie, psychose of angststoornis kan hebben, maar ook wat je kunt doen om er zo goed mogelijk mee om te gaan.

In ontmoetingen met mensen met psychische aandoeningen wordt tijdens de uitzendingen veel duidelijk over de aandoeningen, hun beleving ervan en de behandeling.

Vanaf half augustus kunt u via de website van het fonds psychische gezondheid onder meer informatie vinden over de psychische aandoeningen die in de serie behandeld worden, afleveringen terugkijken, verhalen lezen en tests doen.

Doe even Normaal is vanaf maandag 18 augustus elke werkdag te zien om 19.25 op Nederland 2, gedurende twee weken.

Meer informatie: psychischegezondheid.nl