Aandacht voor psychische kwetsbaarheid op TV

Eerder schonken we al aandacht aan de serie ‘Doe even normaal’, welke vanaf maandag 18 augustus a.s. wordt uitgezonden door de NTR.

Zie verder: www.doeevennormaal.nl

Maar ook op Koppen XL op België 1 start dinsdag 12 augustus a.s. een programma van de BBC, over jongeren die leven met een psychische kwetsbaarheid. Van 23:00 tot 23:30 uur. Het tweede deel is op 19 augustus.

En dan nog ‘Zij houden Nederland in leven’. Vanaf september van dit jaar kunnen we in vijf afleveringen onze nationale gezondheidszorg op een unieke manier van binnenuit bekijken. Allerlei zorginstellingen worden 24 uur gevolgd, met in totaal zeventig camera’s. Naast opnamen in ziekenhuizen, wordt ook de ouderenzorg, huisartsenpraktijk, trauma- en geestelijke gezondheidszorg in beeld gebracht.