GewoonAnderz zoekt redacteurs

GewoonAnderz is een community voor en door Hagenaars waar je gewoon jezelf en anders mag zijn, inspiratie kunt opdoen en elkaar kunt ontmoeten. Online en met de activiteiten in de buurt.

Samen kun je meer dan alleen. GewoonAnderz kijkt naar wat er allemaal WEL kan en komt in actie. Wat is jouw droom? En hoe kunnen we elkaar helpen om die dromen werkelijkheid te maken? Dat kan worden gedeeld op GewoonAnderz.

GewoonAnderz zoekt 10 vrijwillige redactieleden voor het maken van items over alles wat Hagenaars met een psychische beperking interessant en belangrijk vinden. Uitgaan in Den Haag, vrienden, relaties, (vrijwilligers)werk, inspiratie, hobby’s, muziek, opleiding, nieuws, buurtactiviteiten enz.

Je vindt hier de volledige functiebeschrijving: profiel redacteur

Heb je interesse? Bel Christien Innikel (06 – 551 96 345) of stuur een mailtje naar gewoonanderz@gmail.com

Geplaatst op vrijdag 5 september 2014 in Algemeen.

Deel dit bericht