Gezocht: vernieuwende projecten in zorg en welzijn

Er zijn veel initiatieven in zorg en welzijn die navolging verdienen: unieke projecten, nieuwe behandelmethoden of andere vormen van dienstverlening die de patiënt centraal stellen. Ook dit najaar reikt Zorgbelang Zuid-Holland weer de Zorgbelang Duim uit aan het beste zorginitiatief in Zuid-Holland.

Winnaar 2013

Vorig jaar zijn maar liefst 35 projecten ingediend voor de Duim 2013. De winnaar werd de Kindermeeloopmiddag van Sophia Revalidatie. Tijdens deze woensdagmiddagen doet een team van specialisten oefeningen en activiteiten met de kinderen, om ze bekender te maken met wat hersenletsel voor impact kan hebben op het leven van hun (groot)ouders/verzorgers en op het leven van hen zelf.

Doe mee!

Wat vindt u het beste zorginitiatief vanuit patiëntenperspectief van 2014? Laat het ons weten via het digitale formulier op www.zorgbelang-zuidholland.nl. Dit kan tot 10 oktober a.s.

Verkiezing

Een jury bestaande uit leden van de Provinciale Zorgvragersraad selecteert vervolgens acht genomineerden. Daarna kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen. De drie genomineerden met de meeste stemmen mogen hun zorginitiatief presenteren tijdens het zorgcongres ‘De cliënt als partner’ op woensdag 19 november a.s. Daar bepalen de aanwezigen wie uiteindelijk de Duim 2014 krijgt.

Geplaatst op dinsdag 16 september 2014 in Algemeen.

Deel dit bericht