Voorlichters gezocht!!!!!

Sinds dit voorjaar is de voorlichtingsgroep van Kompassie actief. De aanvragen om voorlichting te komen geven lopen inmiddels gestaag binnen, terwijl de groep juist dunner wordt. Dat heeft onder andere te maken met het feit dat een aantal voorlichters zijn uitgevlogen naar betaalde functies, al dan niet binnen de GGz. Goed nieuws, maar hierdoor kunnen we wel wat versterking gebruiken …

Ook zullen we in 2015 Voorlichting in de wijk gaan organiseren, gefinancierd door Samen Sterk zonder Stigma, en in samenwerking met het project MSS (Maatschappelijke Steunsystemen) en de Haagse GGz-cliëntenraden van de organisaties Parnassia en MPPG afdeling REAKT.

Kortom, we zijn hard op zoek naar nieuwe voorlichters. Je kunt hier het volledige profiel downloaden van deze erg leuke en zingevende vrijwilligersfunctie: Functieprofiel voorlichter

Als je interesse hebt of eerst meer wil weten over het geven van voorlichting, neem dan contact op met Miranda Vogel, projectcoördinator. Zij is van maandag t/m donderdag bereikbaar via het algemene telefoonnummer van Kompassie: (070) 427 32 40 of via de mail m.vogel@kompassie.nl

Geplaatst op zaterdag 8 november 2014 in Algemeen.

Deel dit bericht