Boekje met alle veranderingen in de pgb-zorg 2015

De special voor leden en abonnees van Per Saldo is op bijna 26.000 adressen bezorgd. Deze praktische informatie wil Per Saldo alle andere budgethouders, organisaties en instanties niet onthouden. Daarom staat het document voor iedereen toegankelijk op de website van Per Saldo. Bovendien is het boekje ook te bestellen.

De veranderingen in de zorg zijn complex. Er zijn er maar weinig die eind 2014 het complete plaatje overzien. Budgethouders zijn hun eigen baas en kunnen niet steunen op de instelling die het voor hen regelt . Vandaar dat Per Saldo veel tijd heeft gestoken in een special waar in 40 pagina’s de veranderingen goed in beeld zijn gebracht. De veranderingen zijn per onderwerp gegroepeerd voor alle doelgroepen. Aan u om de voor  u belangrijke punten eruit te halen, zaken die in uw specifieke situatie spelen, want u hoeft tenslotte niet alles te weten.

Actuele situatie

Er waren bij het ter perse gaan van de special op 26 november een aantal onderwerpen nog geen zekerheden te vermelden. Daarvoor kunt u het nieuws op www.pgb.nl in de gaten houden of de berichten in de wekelijkse nieuwsbrief, die leden/abonnees automatisch ontvangen ( wel uw juiste e-mailadres doorgeven!).

Lid/abonnee worden?

Kijk voor meer informatie op www.pgb.nl

Nieuwsbrief ontvangen?

Kijk voor meer informatie op www.pgb.nl

Special downloaden

Veranderingen in de pgb-zorg 2015

Special bestellen

U kunt de special ook op papier bestellen voor euro 3,50 per stuk.

Dat zijn de verzend- en handelingskosten die Per Saldo maakt om het u toe te sturen. Wilt u een exemplaar bestellen? Dan kan dat via het formulier op de website van Per Saldo.

Wilt u er meer dan 5 tegelijk bestellen? Neemt u dan contact met Per Saldo op.