Ons nieuwe pand is op 25 maart officieel geopend

914Sinds 5 januari jl. is Kompassie gehuisvest aan de Laan 20. Woensdagmiddag 25 maart werd dit nieuwe pand op feestelijke wijze officieel geopend.

Auteur Mensje van Keulen beet het spits af met een korte lezing, 961waarin ze onder andere enkele gedichten voorlas uit de bundel ‘Van Aap tot Zet’. Ze sloot af in het plat Haags, met een vermakelijk versje over Tony Tijger (dat wordt dan al snel Toanie Tègâh). Zie ook: www.mensjevankeulen.nl

990Daarna was het de beurt aan wethouder Karsten Klein. Hij benadrukte in zijn verhaal het belang van vrijwilligerswerk en de extra dimensie die ervaringsdeskundige vrijwilligers daaraan kunnen geven; of in het gat kunnen springen daar waar de professionele hulpverlening niet verder komt. Soms heeft de professional te weinig kennis in huis: ervaringskennis. De formele openingshandeling bestond uit het plaatsen van zes grote houten letters, die gezamenlijk het woord WELKOM vormden. Dat is immers wat Kompassie uit wenst te stralen. Jacqueline

Uiteraard was er daarna volop de gelegenheid om bij te praten en/of het pand te bezichtigen. Onze oude buren van ’t Drieluik voorzagen ondertussen iedereen van drankjes en lekkere hapjes. Het was een goed bezochte en gezellige bijeenkomst. De medewerkers en vrijwilligers van Kompassie kunnen terug kijken op een bijzonder geslaagde middag.

IMG_384910021033Geplaatst op woensdag 25 maart 2015 in Algemeen.

Deel dit bericht