Zondag 12 april is het zover: kom naar Stillen! Toegang is gratis

Over anderhalve week is het zover, dan is de voorstelling Stillen te zien in het Diamanttheater in Mariahoeve. Bij deze brengen we dit graag nogmaals onder de aandacht: Heb jij een eetstoornis of ken je iemand met een eetstoornis? Heb je beroepsmatig te maken met eetstoornissen of wil je er gewoon meer over weten? Kom dan naar Stillen. We hebben inmiddels fondsen bereid gevonden de kosten van deze voorstelling te dragen, dus de toegang is gratis!

Stillen is een beeldende voorstelling met getekende figuren over de lange weg naar herstel van een eetstoornis. Theatermaker Maartje Wikkerink (theatergroep Nachtbaard) maakte deze voorstelling op basis van haar eigen ervaring met anorexia en boulimia nervosa én de verhalen van vele lotgenoten.

Kom kijken op zondag 12 april om 14:30 uur in Den Haag in het Diamanttheater (Diamanthorst 183, bereikbaar met tram 6 en bus 24). De zaal is open vanaf 14:00 uur.

Aanmelden kan via de mail bij Henriëtte van de Pol, h.vandepol@kompassie.nl

De toegang is gratis.

Je kunt deze middag ook informatie krijgen over professionele hulp door PsyQ en over ondersteuning van lotgenoten bij herstel.

Meer informatie over Stillen is te vinden op www.stillen.nl of op Facebook.

Bekijk de trailer en lees een lovende recentie van onze zuiderburen.

Organisatie: PsyQ, Kompassie, MSS Den Haag en cliëntenraad Parnassia.

Geplaatst op woensdag 1 april 2015 in Algemeen.

Deel dit bericht