Doe mee met de meldactie Hobbels naar werk

Welke hobbels komt u als (ex-)cliënt tegen bij het vinden van werk? Lukt het om bij tijdelijke uitval toch uw baan te behouden? Doe mee met de Meldactie van Ieder(In), het Landelijk Platform GGz en Patiëntenfederatie NPCF. Zij zijn benieuwd naar uw ervaringen. 

Gezamenlijke patiëntenorganisaties als Ieder (In), het Landelijk Platform GGz en Patientenfederatie NPCF doen deze zomer een diepgaand onderzoek naar de belemmeringen die mensen met een (psychische) aandoening of beperking of (chronische) ziekte ervaren bij werk. Of mensen die hindernissen nu ervaren bij het vinden van werk of bij terugkeer naar werk of binnen het werk: alles is van belang om de signalen uit de achterban zo goed mogelijk te laten doorklinken naar de politiek en instanties.

Uw ervaringen bij het zoeken en vinden van werk, of als u ziek bent geweest bij de terugkeer naar werk, gebruiken zij in de lobby naar de politiek. Ze willen weten wat daar allemaal bij speelt en waar de belemmeringen en kansen zich voordoen. Ze gebruiken de resultaten in hun lobby naar de politiek en instanties om de signalen uit de achterban zo goed mogelijk te laten doorklinken.

Doe mee met de meldactie

Welke hobbels ervaart u, en welke mogelijkheden worden niet benut door werkgevers en/of overheidsinstanties? Vult u de vragenlijst in? Het duurt ongeveer 15 minuten.

Vul de vragenlijst in

 

Geplaatst op dinsdag 30 juni 2015 in Algemeen.

Deel dit bericht