Start pilottraining Eigen Kracht en Energie – nog 2 plaatsen!

KOM, doe mee met de pilottraining Eigen Kracht en Energie. Er zijn nog twee plaatsen beschikbaar. Meld je snel aan, want donderdag 21 april gaan we van start. Deze pilottraining van totaal acht bijeenkomsten is bedoeld voor mensen met een psychische kwetsbaarheid, en gericht op het verminderen van zelfstigma.

Ben jij al wat verder in je herstelproces en ben je benieuwd naar een antwoord op de vraag “Wie ben ik los van de aandoening?” Meld je dan aan voor dit inspirerende en energieke avontuur.

De bijeenkomsten zullen worden begeleid door Marline Brink, die ook al een aantal malen de training ‘Werk maken van herstel’ voor Kompassie heeft verzorgd. Daarnaast wordt per bijeenkomst een gastdocent aangetrokken, die het thema van de middag verder uitdiept.

De acht thema’s zijn taal, samenwerking, gezond leven, moodboards, styling, omdenken, spiritualiteit en out-of-the-box.

Naast cursist ben je ook mede-ontwikkelaar. Elke bijeenkomst wordt met elkaar teruggekeken op de middag. Was het een goed thema, beviel de gastspreker, wat vond je van de werkvorm, wat werkte en wat niet? Al doende ontwikkelen we samen een docentenhandleiding en een cursistenboek, welke vervolgens gebruikt kunnen worden door andere organisaties.

De bijeenkomsten zullen driewekelijks worden gehouden bij Kompassie, op de donderdagmiddagen, tussen 13:30 -16:00 uur. Vanaf 21 april t/m 1 december, met een zomerstop in juli en augustus.

Lijkt het je leuk om hier aan deel te nemen én mee te werken?

Neem dan contact op met Miranda Vogel, via (070) 427 32 40 of m.vogel@kompassie.nl

 

 

Geplaatst op donderdag 31 maart 2016 in Algemeen.

Deel dit bericht