Denk mee over eHealth in de GGz

Bent u iemand met psychische problemen of kent u iemand in uw naaste omgeving? Denkt u graag mee over het gebruik van de computer, apps, zelftesten en beeldbellen rondom de zorg van uzelf of uw naaste? Dan leest het Landelijk Platform Geestelijke Gezondheidszorg (LPGGz) graag uw ervaringen en verwachtingen.

Op dit moment wordt er door professionals en cliënten- en familievertegenwoordigers heel hard gewerkt aan een generieke module eHealth, zorg die dus onder meer digitaal plaats vindt. Zij beschrijven hoe het beste de zorg verleend kan worden met gebruik van digitale zorg. LPGGz vindt het belangrijk om ervaringen van cliënten en naasten mee te nemen. Daarom hebben vertegenwoordigers van cliënten- en familieorganisaties een vragenlijst opgesteld. Met deze vragenlijst willen zij inventariseren wat volgens cliënten en hun naasten wel en niet helpt bij het gebruik van digitale zorg.

Doet u mee?

De vragenlijst is bedoeld voor mensen die ervaring hebben met digitale zorg. Wilt u ook uw ervaring en mening delen, vul dan de vragenlijst in. Het kost niet meer dan 10 minuten en de antwoorden worden uiteraard volledig anoniem verwerkt. De vragenlijst blijft tot 20 mei 2016 online.

Vul direct de vragenlijst in

Geplaatst op vrijdag 29 april 2016 in Algemeen.

Deel dit bericht