Speciale webwinkel voor mantelzorgers

Nu wij deze maand bij Kompassie van start zijn gegaan met ons mantelzorgproject GGz, is dat een mooi moment om de aandacht te vestigen op de speciale webwinkel voor mantelzorgers.

Den Haag telt 85.000 mantelzorgers. Dat zijn mensen die dagelijks of regelmatig voor een familielid, vriend of iemand in de buurt zorgen. Van lichamelijke verzorging of hulp in het huishouden tot het doen van boodschappen of de administratie. Zij doen dit uit liefde en vanzelfsprekendheid.

De belangeloze inzet van mantelzorgers is bijzonder, vindt gemeente Den Haag. Zij doen belangrijk werk en dat verdient een waardering. Als dank voor hun inzet mogen mantelzorgers ook in 2016 een cadeau uitkiezen in de webwinkel die de gemeente speciaal voor hen heeft geopend. Via deze webwinkel kunnen mantelzorgers een voor hen persoonlijk passende vorm van waardering kiezen.

Wat zit er in de webwinkel?

De webwinkel, is gevuld is met een enorme keuze aan cadeaus. Het aanbod is erg divers: mantelzorgers kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om met drie personen een dagje naar Madurodam te gaan. Er is dan nog voldoende tegoed over om ’s avonds samen een driegangendiner te eten bij Humphrey’s. U kunt er ook voor kiezen om uw tegoed in meerdere keren uit te geven, door bijvoorbeeld elke maand een keer naar de film te gaan.

Een greep uit het aanbod: een wedstrijd van ADO Den Haag, schaatsen of skiën in De Uithof, Sea Life Scheveningen, Omniversum, overnachting Crowne Plaza, film Pathé, Mauritshuis, Koninklijke Schouwburg, Haagse zwembaden, vouchers van Dille & Kamille, Rituals en Oil & Vinegar, digitale weegschaal, tegoed HTM, 3-gangen menu Humphrey’s, Madurodam, Stomerij Palthe, Mathijs Maaltijdbox

Mantelzorgers kunnen zich registreren en hun waardering uitkiezen op www.denhaagmantelzorg.nl/waardering-uit-de-webwinkel. Zij hebben het verdiend!

 

Geplaatst op woensdag 18 mei 2016 in Algemeen.

Deel dit bericht