Achterbanraadpleging Zorgstandaard Trauma

Heeft u ooit professionele hulp nodig gehad vanwege een psychisch trauma of een post traumatische stress stoornis (PTSS) of bent u een naaste van iemand die hier professionele hulp voor heeft gehad? Laat ons dan weten wat u belangrijk vindt in de zorg voor uzelf of uw naaste.

Op dit moment worden zorgstandaarden ontwikkeld die goede zorg beschrijven vanuit het perspectief van cliënten en naasten. Binnen deze standaarden staat de cliënt centraal. Eén van deze standaarden is de zorgstandaard traumaen stressorgerelateerde stoornissen. Door professionals en cliënten- en familievertegenwoordigers wordt hard gewerkt om goede zorg hierin te beschrijven. Om  dit nog beter te kunnen doen willen we u enkele vragen stellen.

We willen graag weten hoe u denkt over wat goede zorg is voor mensen met een trauma- en stress gerelateerde stoornis en hoe u zélf de zorg ervaren heeft. Wilt u uw ervaring en mening met ons delen? Klik dan op onderstaande link. Er is niet meer dan 10 minuten voor nodig en de antwoorden worden volledig anoniem verwerkt.

http://rescon.survey.netq.nl/nq.cfm?q=d8d25ae1-6d9e-4405-98d5-cd9df43332a7

Invullen kan tot 27 juni a.s.

Geplaatst op woensdag 1 juni 2016 in Algemeen.

Deel dit bericht