Stillen verfilmd!

De verfilming van Stillen is een feit. En stiekem zijn we best een beetje trots op het resultaat! Stillen is een beeldende voorstelling over eetstoornissen en de zoektocht naar identiteit. Een afwisselende voorstelling met getekende figuren, projecties en animaties over goed genoeg zijn, triggers en vinden wat je vervult.

Bestellen

Te koop als video on demand via Vimeo via of als DVD te bestellen via Buro Puur. Prijs €15.00 incl. btw, ex verzendkosten. De Dvd’s worden vanaf 4 juli geleverd.

Maartje

Maartje Stillen is een voorstelling van Maartje Wikkerink. 7 jaar lang had Maartje een eetstoornis. De voorstelling is gebaseerd op haar eigen verhaal en interviews met ervaringsdeskundigen. ,,Ik wilde heel graag ergens goed in zijn. Afvallen kon ik als de beste.”

Méér dan alleen een video-registratie

De verfilming is gemaakt door Mart Media Monster/ Marthe Naber Heuer. Het is een opzichzelfstaand kunstproject dat de kracht van het medium gebruikt om het verhaal van Stillen ook van het (beeld-)scherm te laten spreken. Realisatie met steun van Stichting Woudsend anno 1816; Socialrun, Stichting Fonds Eetstoornissen; Weet, Vereniging rond eetstoornissen en Buro Puur.

Bonusmateriaal

Bij de film ontvang je leuke extra’s zoals interviews met ervaringsdeskundigen Carlijn van der Linden over Socialrun en Samen Sterk zondr Stigma en met Jesús de Torre y Rivas, voorzitter Weet, vereniging rond eetstoornissen én vader.

Trailer

Bekijk de nieuwe trailer op Stillen.nl/film

Stillen is ook nog als theatervoorstelling te zien:

  • FACT congres (22/9)
  • Theater Lux, Nijmegen. (21/10)
  • ‘Meet the Xperts’, Antwerpen (12/12)
  • Stadsgehoorzaal Vlaardingen (10/2/2017)
  • Theater Mozaïk, Zuidlaren (16/02/2017)

Hou de website in de gaten of volg Stillen via Facebook of Twitter voor actuele speeldata.

Geplaatst op donderdag 23 juni 2016 in Algemeen.

Deel dit bericht