Kijk in de spiegel

Stigmatiseren doen we allemaal, Soms ook onszelf. Met deze oppeppers voel je je misschien een klein beetje beter. We kregen ze teruggestuurd door onze ambassadeurs en supporters. Heb jij een oppepper die er tussen past? Vul dan het formulier in op deze pagina. Een aantal van de meest geschikte zinnen laten wij op een kaartje drukken! Wil je meebeslissen? Kom naar ons Te gek! festival op 25 september in Bunnink. Daar kun je je voorkeur aangeven in het paviljoen van de ambassadeurs.

 •  Ik mag er zijn
 • Ik hou van mij
 • Ik tel mee
 • Ik zorg voor mijzelf
 • Ik mag ‘nee’ zeggen
 • Ik ben een doorzetter
 • Ik mág spontaan zijn
 • Ik ben niet perfect, ik ben uniek!
 • Ik hóef niet alles uit te leggen
 • Ik hóef me niet altijd aan te passen
 • Ik geloof in mijn kracht
 • Ik geloof in mijn ervaringskennis
 • Ik lever een bijdrage
 • Jij bent leuk, mag ik je houden?
 • Ik kom op voor mezelf!
 • Ik ben waardevol zoals ik ben
 • You go Girl!
 • We zijn allen naakt en weerloos geboren
 • Vanaf de maan gezien, zijn we allemaal even groot
 • Mijn kwetsbaarheid is ook mijn grootste kracht!
 • Je bent niet perfect maar komt aardig in de richting
 • Ik weet wie ik ben
 • Ik ben een beter mens geworden
 • Een afspraak met mezelf is óók een afspraak!

Op het tip-kaartje vind je naast de oppepper ook tips over zelfstigma. Wil je weten in hoeverre zelfstigma jouw herstel belemmert? Doe dan de test. Ook voor naasten en voor hulpverleners zijn er tips en adviezen. Daarnaast is er een overzicht van verschillende organisaties die op hun eigen manier aandacht vragen voor zelfstigma.

OPPEPPER TOEVOEGEN

Vul het formulier in en wie weet staat het binnenkort op onze site.

Linken naar:

http://www.samensterkzonderatigma.nl/wat-is-stigam/bij-psychische-aandoeningen/kijk-in-de-spiegel/