Win ’t Handboek destigmatisering

Op de site van De Jonge Psychiater vindt je een interessante recensie van Linda van Diemen over het ‘Handboek destigmatisering bij psychische aandoeningen’:

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het schrijven van deze boekrecensie gedurende enkele weken voor me uit heb geschoven. Het felrode boek met 322 te lezen bladzijden en vooral veel tekst, is zeker geen romannetje dat je naast je bed legt om vlak voor het slapen gaan nog een paar blaadjes te lezen. Maar het belang ervan is groot. Om de haverklap nog worden we geconfronteerd met wat de auteurs een tweesnijdend zwaar noemen – wie een psychische aandoening heeft moet zich niet alleen verweren tegen de gevolgen van de aandoening zelf, maar ok tegen de afwijzende reacties van mensen om hen heen.

Lees hier de uitgebreide recensie van het handboek: linken naar:

http://www.dejongepsychiater.nl/themas/media/914-recentie-destigmatisering-handboek

VERLOTING VAN HET HANDBOEK

Ook interesse in het boek? Er worden twee exemplaren verloot. Inschrijven kan tot en met 15 augustus.

Linken naar: http://www.samensterkzonderstigma.nl/win-handboek-destigmatisering/