Informatieavond over online behandeling | PsyQ Online

Iedere zes weken organiseert PsyQ Online een digitale informatieavond over online behandelingen. De informatieavonden worden gehouden op woensdagavond van 19:00 uur tot 20:00 uur.

Deze informatieavonden zijn voor iedereen die onder andere meer wil weten over wat online behandelen is, welke behandeling/behandelvormen er online allemaal mogelijk zijn, wat de verschillen met een reguliere, face-to-face, behandeling zijn en wat de meerwaarde is van online behandelen. Tijdens de informatieavond wordt ook een presentatie gegeven over hoe een online behandeling eruit ziet binnen de ondersteunende NiceDay app*.

Aanmelden informatieavond

Programma informatieavond online behandeling

19:00 – 19:05 – digitale inloop en ontvangst
19:05 – 19:20 – kennismaking en een introductie over online behandelen bij PsyQ Online (wat houdt online behandelen in?)
19:20 – 19:35 – demo online behandeling
19:35 – 19:45 – Voor wie is online behandelen, welke behandeling/behandelvormen zijn er online allemaal mogelijk? wat zijn de verschillen met f2f en wat is de meerwaarde van online?
19:45 – 20:00 – vragen en afsluiting

Planning informatieavonden:

  • 25 augustus
  • 6 oktober
  • 17 november
  • 29 december

Aanmelden voor de informatieavond

Aan de informatieavond over online behandeling zijn geen kosten verbonden. Aanmelden voor deze gratis informatieavond kan via het digitale aanmeldformulier. Na aanmelding ontvang je via de e-mail een bevestiging en een deelnamelink.

Voor meer informatie of vragen over de informatieavond over online behandeling kan contact opgenomen worden via onderstaande button. Wil jij alvast meer informatie over de online behandeling van PsyQ Online? Krijg hier een impressie van hoe een online behandeling eruit ziet, bekijk de ervaringsverhalen van (oud)patiënten en behandelaren of bekijk onze checklist met aandachtspunten om rekening mee te houden bij een online behandeling.

*De vestigingen van PsyQ Parnassia Groep, MET ggz en Mondriaan maken gebruiken van de ondersteunende NiceDay app voor online behandelingen. De vestigingen van PsyQ Lentis maken geen gebruik van de NiceDay app voor online behandelen, maar van Minddistrict.