Informatieavond over verslaving | Triora

Deze avond is voor partners en familie van mensen die bij Triora in behandeling zijn. Ook partners en familieleden van mensen die niet bij in behandeling zijn, zijn welkom!

Iedere 6 weken is er een informatieavond over verslaving en onze behandeling. Deze avond is voor partners, ouders, familieleden, (grote) kinderen en belangrijke andere naasten van mensen die bij ons in behandeling zijn. Ook als uw partner of naaste niet bij Triora in behandeling is, maar u wel last heeft van zijn / haar verslaving, bent u welkom bij de informatieavond! Op deze avonden geven we uitleg over onze behandeling en er is veel aandacht voor alcohol- en drugsverslaving en de invloed hiervan op het (familie) leven.

De eerstkomende informatieavond

Op dinsdag 06 april 2021 organiseert Triora wederom een informatieavond over verslaving. Ook ditmaal zijn we helaas genoodzaakt om de bijeenkomst anders vorm te geven dan gebruikelijk. Dit in het kader van het huidige lockdown maatregelen omtrent Covid-19. Derhalve zal deze bijeenkomst niet in fysieke vorm gehouden worden, maar digitaal.

Digitaal

Dit houdt in dat wij via een beveiligde beeldbelverbinding een interactieve presentatie zullen geven, waarbij ruimte is om vragen te stellen en met elkaar het gesprek aan te gaan. Deze avond is bedoeld voor partners, ouders, familieleden, (grote) kinderen en belangrijke andere naasten van mensen met een verslaving. Tijdens de informatieavond zal er veel aandacht zijn voor alcohol- en drugs- en/of gedragsverslaving en de invloed die dit heeft op de naaste omgeving. De informatieavond  zal starten om 18.00uur en eindigen rond 20.00uur. Vanaf 17.45uur kunt u inloggen.

Aanmelden verplicht

In verband met het beperkt aantal deelnemersplekken dient u zich  aan te melden via het contactformulier op onze website o.v.v. familie informatieavond. Wij verzoeken u daarnaast aan te geven naar welk emailadres wij u een digitale uitnodiging kunnen sturen, voorzien van de deelname link. Deze link ontvangt u op de dag van de bijeenkomst voor 12.00uur.

In totaal kunnen wij 20 verbindingen realiseren en zullen wij de aanmeldingen in volgorde van binnenkomst behandelen. Indien het maximaal aantal inschrijvingen overschreden wordt, zullen wij u uitnodigen voor de eerstvolgende bijeenkomst op 18 mei 2021.

Mocht u nog vragen hebben over dit bericht kunt u te allen tijde contact opnemen met Triora.