fbpx

Informatieavond over verslaving voor naasten (online) | Triora

Op 12 januari 2021 organiseert Triora een informatieavond over verslaving. Deze avond is bedoeld voor partners, ouders, familieleden, (grote) kinderen en belangrijke andere naasten van mensen met een verslaving. Tijdens de informatieavond zal er veel aandacht zijn voor alcohol- en drugs- en/of gedragsverslaving en de invloed die dit heeft op de naaste omgeving.

Digitaal
In het kader van het huidige maatregelen omtrent Covid-19 zal deze bijeenkomst niet in fysieke vorm gehouden worden, maar digitaal. Via een beveiligde beeldbelverbinding wordt een interactieve presentatie gegeven, waarbij ruimte is om vragen te stellen en met elkaar het gesprek aan te gaan.

Aanmelden verplicht
In verband met het beperkt aantal deelnemersplekken dient u zich aan te melden via het contactformulier o.v.v. familie informatieavond. Geef daarbij aan naar welk e-mailadres de digitale uitnodiging, met deelnamelink, gestuurd kan worden.

In totaal kunnen er 20 verbindingen gerealiseerd worden. Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld. Indien het maximaal aantal inschrijvingen overschreden wordt, nodigt Triora u uit voor de eerstvolgende bijeenkomst, medio maart 2021.

Bij vragen kunt u contact opnemen met Triora.