fbpx

Informatiebijeenkomst verslaving (online) | Mudelli & Mudello

MUDELLI & MUDELLO (Naaldwijk) is er voor iedereen die met verslaving en/of herstel te maken heeft: de gebruiker, de naaste(n) van de verslaafde, de werkgever van de verslaafde, iedereen die geïnteresseerd is en meer wil weten over verslaving, herstel van een verslaving, interventies en/of nazorg. Vraag je je af of je wel met verslaving te maken hebt? Wil je meer weten over de gevolgen van probleemgebruik of verslaving? Ben je misschien nog in verwarring of en hoe je geholpen wilt worden? Wil je je nog oriënteren op wat er voor jou mogelijk is? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat MUDELLI & MUDELLO doen?

Tijdens deze online informatiebijeenkomsten kan je nader kennismaken en zicht krijgen op de mogelijkheden die MUDELLI & MUDELLO bieden. Je komt er in ieder geval achter wat er in bijna elke relatie tussen een verslaafde of probleemgebruiker en zijn naasten misgaat. Je krijgt belangrijke inzichten over wat jij als naaste anders kan doen. Natuurlijk is er ook gelegenheid om vragen te stellen. Daarnaast krijg je de unieke kans om live je vragen te stellen aan Robert. Hij is een verslaafde in herstel en deelt graag hoe zijn weg naar herstel verliep en wat zijn inzichten waren.

Iedereen is welkom en er kunnen dus meerdere geïnteresseerden aanwezig zijn. Als je graag individueel contact wilt, dan is het handiger om een afspraak te maken. Vooraf aanmelden is verplicht!

Er zijn geen kosten aan verbonden.

Locatie: Online via Zoom

Als je je aanmeldt voor één van deze informatiebijeenkomsten ontvang je binnen enkele minuten de bevestigingsmail van inschrijving. We kijken er naar uit om je tijdens de bijeenkomst te ontmoeten!

Aanmelden