fbpx

Informatiebijeenkomst voor naasten van mensen met eetproblematiek | Stichting JIJ

Als naaste van iemand met een eetstoornis kom je soms voor lastige situaties te staan.  Daarom staat Stichting JIJ ook graag voor hen klaar. Zo kan je als ouder, zus/broer, partner, familie of vriend(in) aanschuiven bij één van de gratis voorlichtingsbijeenkomsten. Deze bijeenkomsten worden begeleid door twee ervaringsdeskundigen. De eerstvolgende vindt plaats in Rotterdam-Kralingen op dinsdagavond 18 mei.

Tijdens de bijeenkomst is er alle ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van eigen ervaringen. De invulling wordt afgestemd met de aanwezige naasten. De voorlichting wordt gegeven door iemand die zelf een eetstoornis heeft gehad, samen met iemand die hiermee als naaste de situatie heeft meegemaakt en hiermee heeft leren omgaan. Zij geven tips, adviezen en informatie.

Let op: er zijn beperkt aantal fysieke plaatsen beschikbaar! Online deelname is bij grote interesse ook mogelijk. Meer weten en/of inschrijven? Bekijk dan het filmpje op de website of neem contact op via: info@stichting-jij.nl.