Mantelzorgcafé GGz bij Kompassie

Locatie: Kompassie, Laan 20, Den Haag

Kompassie organiseert op maandagavond 24 september a.s. het derde GGz Mantelzorgcafé van 2018

Speciaal voor de mantelzorgers GGz en verslaving, die de zorg dragen voor een psychisch ziek en/of verslaafd familielid/naaste, organiseert Kompassie Mantelzorgcafés. Het doel van deze cafés is de mantelzorgers GGz en verslaving een paar uur ontspanning te bezorgen.

Dit keer organiseren we een Film GGz Mantelzorgcafé. We hebben gekozen voor de film ‘The King’s Speech’, een Britse film uit 2010 van regisseur Tom Hooper. De hoofdrollen worden vertolkt door Colin Firth, Helena Bonham Carter en Geoffrey Rush. De film won op het Filmfestival van Toronto de prestigieuze publieksprijs. Tijdens de 83e Oscaruitreiking won de film vier Oscars, voor beste film, beste regisseur, beste mannelijke hoofdrol (Colin Firth) en beste origineel scenario.

En zoals inmiddels een goede gewoonte is bij het Kompassie GGz Mantelzorgcafé staat er weer een lichte warme maaltijd klaar.

Het programma

  • 18:00 uur: inloop, er staat een lichte maaltijd klaar
  • 19:00 uur: start van de film
  • 20.00 uur: pauze
  • 20.15 uur: vervolg film
  • 21:00 uur: napraten, met een drankje.

Aanmelden

Deelname aan deze avond is kosteloos, maar aanmelden is wel noodzakelijk. Dit kan per mail bij Rita van Maurik via r.vanmaurik@kompassie.nl.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het Mantelzorgproject van Kompassie of spreken met een familiecoach? Neem dan contact op met Rita van Maurik, r.vanmaurik@kompassie.nl of 06 – 250 35 269.

Download hier de folder, om op te hangen of uit te delen: Flyer Mantelzorgcafé 24/09/2018