Open dag Reakt

Publiek welkom bij Reakt Platinaweg!

Voor wie graag eens een kijkje wil nemen in het gebouw, zal Reakt Platinaweg op zaterdag 21 mei de deuren openen voor het publiek.

Reakt Platinaweg biedt ondersteuning en herstel aan mensen met psychische, psychiatrische, psychosociale en/of verslavingsproblematiek. Men gaat hierbij uit van de kracht en kunde van de individuele mens om zijn leven weer op orde te krijgen. Reakt wil aansluiten bij de wensen en doelen van de cliënt en er aan bijdragen dat hij of zij de ondersteuning krijgt die op dat moment nodig is.

Bij Reakt op de Platinaweg is er voor ieder wat wils. We bieden hier verschillende mogelijkheden voor werk, dagbesteding en individuele begeleiding. Men kan bijvoorbeeld aan de slag in de hout- of fietsenwerkplaats. Ook kan men in onze keuken de lunch bereiden en zoete en hartige lekkernijen bakken. We bieden verschillende creatieve mogelijkheden, waaronder het maken van kaarsen in onze kaarsenmakerij, en er is een grote fitnessruimte. Als je toe bent aan werken buiten Reakt, dan helpen wij je de arbeidsmarkt op. We bieden bijvoorbeeld leerwerktrajecten in samenwerking met het UWV.