fbpx

Oppepper 2: Lucia Rijker (online) | PEP Den Haag

Wie een ander steunt, wil zelf ook vitaal blijven. PEP Den Haag introduceert daarom iets nieuws: Oppeppers. Dat is een reeks lezingen en webinars waarmee je nieuwe energie opdoet. Voor je werk, maar vooral ook persoonlijk. In de tweede coronagolf waarin we zitten, wordt er immers weer veel gevraagd van beroepskrachten en vrijwilligers in het maatschappelijke veld. Bij de Oppepper staat je eigen welzijn dus voorop.

Lucia Rijker

Voor de tweede editie is Lucia Rijker uitgedaagd. Iemand die weet wat knokken is, want ze heeft haar sporen verdiend met (kick)boksen. Maar ze is ook powercoach. Ze weet hoe ze iemands sterke kanten naar boven haalt en hoe je mensen motiveert. Zo blaast ze bijvoorbeeld uitgebluste pubers nieuw leven in tijdens Dream School.

Lucia Rijker is een sportvrouw van de bovenste plank. Op haar vijftiende startte ze met kickboksen, won meerdere wereldtitels en sloot haar carrière ongeslagen af: 54-0-0 (54 gewonnen, 0 verloren, 0 gelijk). Bij het grote publiek is Lucia Rijker ook bekend van Dream School. En binnenkort natuurlijk ook van deze Haagse Oppepper!

De Oppepper door Lucia Rijker is de tweede uit een reeks. Oppeppers zijn steeds gratis en toegankelijk voor heel Den Haag. Dus nodig ook je collega’s, cliënten, vrijwilligers, mantelzorgers, vrienden, buurt- en huisgenoten uit om een deelnamelink aan te vragen!

Deelnemen aan Oppeppers

Deelname is gratis. Klik hier om je aan te melden. Na je inschrijving ontvang je de deelnamelink.

De Oppepper wordt uitgezonden vanuit PEP, via Zoom. Via de chatfunctie kan je vragen stellen die Lucia ter plekke beantwoordt.

Hou de Oppepper-pagina in de gaten voor de volgende klinkende namen. Oppeppers zijn steeds gratis en toegankelijk voor heel Den Haag. Dus nodig ook je collega’s, cliënten, vrijwilligers, mantelzorgers, vrienden, buurt- en huisgenoten uit om een deelnamelink aan te vragen!