PGOsupport-congres 2022: Stappen zetten naar de toekomst

Het PGOsupport-congres komt er weer aan! Vrijdagmiddag 30 september heten we je van harte welkom bij Theater Spant in Bussum. We organiseren een inspirerende middag met als thema: stappen zetten naar de toekomst. In de aanloop naar het congres kan je deelnemen aan 4 online inspiratiesessies. Deelname is kosteloos.

PGOsupport-congres: Stappen zetten naar de toekomst

Vrijdag: 30 september 2022, deelname is kosteloos.
Schrijf je in voor het congres en/of inspiratiesessies

Programma congres

11.30 – 13.00 uur. Ontvangst en lunch
13.30 – 15.30 uur. Plenair programma met inspirerende sprekers:

  • Marieke Schuurmans: Chief Healthcare Organization bij de NZa en hoogleraar Verplegingswetenschap UMC Utrecht. Marieke gaat in op actuele ontwikkelingen in de zorg en wat dat betekent voor patiënten.
  • Hester van de Bovenkamp: Hoogleraar Patiëntwetenschappen aan de Erasmus Universiteit. Hester onderzoekt de obstakels in de spreekkamer, maar ook in de organisatie van de zorg en bij beleidsmakers. Wat is de kern van patiëntenparticipatie?
  • Robin Bremekamp: Partner en adviseur samenwerken en alliantiemanagement bij Common Eye. Robin is altijd op zoek naar kansen om van samenwerking ook echt een succes te maken. Wat kunnen patiënten- en gehandicaptenorganisaties hiervan leren?

15.30 – 18.00 uur. Leren van elkaar: gesprekstafels over tal van onderwerpen, posterpresentaties, veel interactie en ervaringen delen.

Ontmoeting & inspiratie

Tijdens het congres is er alle ruimte om te ontdekken hoe de toekomst er voor jóuw organisatie uit kan zien.

Door in gesprek te gaan met je collega’s uit het hele land, adviseurs van PGOsupport en andere aansprekende voorlopers, ga je aan het einde van dag met een gerust hart de toekomst tegemoet. Je bent er klaar voor om een volgende stap te zetten.

Voor wie?

  • Vrijwilligers, bestuurders, medewerkers van patiënten- en gehandicaptenorganisaties
  • Iedereen die geïnteresseerd is in wat er speelt in de patiëntenbeweging

Schrijf je in:

Congres: Vrijdag 30 september: 11.30 – 18.00 uur. Deelname is kosteloos.
Schrijf je in voor het congres en/of inspiratiesessies(Opent in een nieuw tabje)


4 online inspiratiesessies

In de aanloop naar het congres organiseert PGOsupport 4 online inspiratiesessies in september. In deze sessies staan trends centraal die belangrijk zijn voor de toekomst van de patiënten- en gehandicaptenbeweging. Lees meer over de 4 online inspiratiesessies.