fbpx

Psysalon ‘Leven met een suïcidale naaste’ (online) | Kompassie & Ypsilon

Thema: leven met een suïcidale naaste

Ieder jaar doen ongeveer 50.000 mensen in Nederland een poging tot zelfdoding. Mensen met ouders, partners, kinderen, broers, zussen, vrienden en collega’s. Deze naasten zien hun dierbare worstelen met het leven. En ze worstelen mee, leven met ongerustheid en angst, met zorgen en vragen. Deze avond is er ruimte voor het gesprek, met elkaar, met naasten.

Ypsilon en stichting Kompassie nodigen u van harte uit voor de Psysalon op maandag 18 januari 2021. Psysalon is een ontmoetingsplaats voor mensen met een psychische kwetsbaarheid, hun partners, familieleden, vrienden, professionals en iedereen die zich betrokken voelt en interesse heeft in het thema.

Programma

18.15 uur Inloggen via Teams
18.25 uur Binnenlaten vanuit lobby
18.30 uur Start bijeenkomst
18.35 uur Koos de Boed, ervaringsdeskundige aan het woord
Interview met een naaste van door Ypsilon
19.30 uur Afsluiting

Deelname is gratis!

Aanmelden is noodzakelijk en mogelijk tot maandag 18 januari 12.00 uur. Inloggen vanaf 18.15 uur. Merel & Esther zijn uw online gastvrouwen. Via de chat kunt u vragen stellen, zij zorgen ervoor dat deze worden beantwoord.

Aanmelden

 

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar mantelzorg@kompassie.nl of bellen naar 070 427 32 40 en vragen naar Esther of Merel.