fbpx

Psysalon – Thema: op weg naar werk en dagbesteding

 

Psysalon is een ontmoetingsplaats voor mensen met een psychische kwetsbaarheid, hun partners, familieleden, vrienden, professionals en iedereen die zich betrokken voelt en interesse heeft in het thema. Ypsilon en stichting Kompassie nodigen u van harte uit voor de Psysalon op maandag 21 september. Voor de tweede keer bieden we de mogelijkheid om met elkaar eerst om 17.30 uur  een lichte maaltijd te gebruiken.

Thema: op weg naar werk en dagbesteding

Dagbesteding en werk geven mensen structuur en helpen om vaardigheden te benutten. Het is ook een mogelijkheid om anderen te ontmoeten en zinvolle invulling te geven aan de dagen. Wat zijn de mogelijkheden? We interviewen een medewerker van REAKT om meer te weten te komen over dagbesteding en werk, én de mogelijkheden in Den Haag en Leidschendam-Voorburg.

Datum en plaats:
Datum: Maandag 21 september 2020
Tijd: 17.30 – 19.30 uur
Adres: Kompassie Steunpunt GGZ, Laan 20, Den Haag

Programma:
17.30 uur – Lichte maaltijd
18.00 uur – Start bijeenkomst
18.10 uur – Interview medewerker REAKT over dagbesteding en werk
19.30 uur – Afsluiting
Tussendoor houden we een korte thee/koffiepauze.

Deelname is gratis!

Vanwege corona is aanmelden vooraf noodzakelijk. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vul hieronder uw gegevens in en met hoeveel personen u komt.

Aanmelding Psysalon 21 september 2020
Aantal personen *

 

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar mantelzorg@kompassie.nl of bellen naar 070 427 32 40 en vragen naar Esther of Merel.