Voorstelling Nynka Delcour ‘Hou me los’ | Kompassie

Wat is het effect van een psychische stoornis op de relatie tussen een broer en een zus? Deze muzikale theatervoorstelling belicht de kant van de ‘normale’ zus op de relatie met haar psychisch zieke broer. Doordat theatermaker Nynka Delcour ervaringsdeskundige is op dit gebied, is het een persoonlijke, ontroerende, herkenbare voorstelling. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Rob Stoop.

7 november 2022 | 19.30 uur | Theater aan het Spui

Direct aanmelden

Kom kijken naar de voorstelling ‘Hou me los’ op maandag 7 november om 19.30 uur in Theater aan het Spui, Den Haag (Spui 187). Hou me los is gemaakt voor familie van mensen met psychische kwetsbaarheid en voor mensen die werkzaam zijn in de zorg. De voorstelling heeft een intiem en persoonlijk karakter en gaat over gevoelens die universeel herkenbaar zijn waardoor iedereen raakpunten zal tegenkomen in deze voorstelling. De duur van de voorstelling is ongeveer 55 minuten.

Informatiemarkt

Om 18.00 uur gaan de deuren van het theater open, voorafgaand aan de voorstelling bent u van harte welkom op de informatiemarkt Mentale Gezondheid. Loop langs de tafels en hoor van verschillende organisaties hoe zij zijn betrokken bij mantelzorg GGz en wat zij voor u kunnen betekenen. Bij de bar kunt u een drankje kopen en elkaar ontmoeten.

Programma

18.00 uur opening informatiemarkt
19.30 uur aanvang voorstelling
20.30 uur einde voorstelling
21.30 uur afsluiting

Meer informatie over Hou me los is te vinden op www.nynkadelcour.nl/doc/flyer.pdf en www.krachtvanbeleving.nl/producties/hou-me-los. Hier kunt u ook recensies vinden en de trailer bekijken.

Aanmelden

Aanmelden 'Hou me los'
Aantal personen *