fbpx

Webinar ADHD & medicatie | Impuls & Woortblind

Welke medicaties zijn erkend? Hoe werken ze? Hoe stel je je als gebruiker van deze medicijnen autonoom op in gesprek met je dokter? En wat doe je als je bijwerkingen ervaart?

Voor veel mensen met AD(H)D is medicatie een hulpmiddel om focus te houden, dingen af te maken en de prikkelverwerking wat te stroomlijnen. Maar veel mensen lopen toch tegen vragen en problemen aan als ze medicatie willen gebruiken. De zoektocht naar wat voor jou werkt is soms lang en ingewikkeld. Hoe kan dat? Waarom werkt bij de ene dit middel beter en bij de andere dat? Waarom werkt een middel soms na een tijdje niet meer? Welke bijwerkingen zijn acceptabel? Wat kan ik in mijn eentje aanpassen en wat moet ik met mijn arts overleggen? Al deze vragen komen aan bod.

Deel 1 – 27 januari. 2021: Interview met medicatie-expert Rob Pereira
Deel 2 – 10 februari 2021: Antwoord op vragen n.a.v.  Deel 1

Registreer hier *  

Deelnemers blijven tijdens de webinar anoniem. Je ontvangt een bevestigingsmail (deels in het Engels) met daarin de deelnamelink + wachtwoord voor de webinar van 27 januari 2021 (Deel 1). Met je registratie voor Deel 1 ontvang je na 27 januari 2021 automatisch een mail waarmee je je voor Deel 2 op 10 februari 2021 kunt aanmelden.

Vragen kun je van tevoren sturen naar: Hans.van.de.Velde@Equisto.nl. Ook tijdens de webinar kun je via de Q&A-knop anoniem je vragen stellen, maar deze worden merendeels in Deel 2 beantwoord.

* Met registratie voor deze webinars, geef je tevens toestemming aan Impuls & Woortblind om je na afloop nog een keer een e-mail te sturen over onze overige activiteiten.