fbpx

Webinar Geluk is dichterbij dan je denkt | Psychologie Magazine ism Coachfinder

Januaridip? Behoefte aan iets leuks om naar uit te kijken? Heb je zin in wat positieve energie? Goed nieuws! Geluk is dichterbij dan je denkt. Meld je aan voor het gratis webinar.

Het leven kan in deze corona-tijd soms wat uitzichtloos lijken. We hebben niet meer de keuze- en bewegingsvrijheid die we gewend zijn. Maar goed nieuws! Geluk is dichterbij dan je denkt.

Wil je dit ook meer ervaren? In dit interactieve webinar laat coach Marielle Groot je zien hoe je de regie pakt over je leven, focus legt op dát waar je wel controle over hebt en daadwerkelijk actiestappen gaat zetten om je geluksgevoel te verhogen. Met tips uit de positieve psychologie.

Wat leer je?

  • Hoe je de huidige situatie beter kunt accepteren
  • Hoe je meer geluk kan ervaren in het alledaagse leven.
  • Hoe je rust vindt in de situatie zoals het nu is
  • Hoe je positief vooruitkijkt naar het jaar 2021.

Hoe werkt het?

Het webinar vindt plaats op woensdag 20 januari tussen 20:00 en 20:45, en is online te volgen. Coachfinder en Psychologie Magazine bieden het webinar gratis aan om iedereen de kans te geven meer positiviteit te ervaren.

Aanmelden kan via het formulier in de button. Je ontvangt komende week een mail met exclusieve link om het webinar live te volgen. Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Aanmelden