fbpx

Familiecoach Christel stelt zich voor

Beste mensen,

Mijn naam is Christel Steenbergen, ik ben sinds anderhalf jaar werkzaam als vrijwilliger bij Kompassie. En ik heb 10 jaar werkervaring bij de Parnassia Groep.

De doelgroep waar Kompassie altijd voor klaar staat past me als een handschoen. Het is fantastisch om mee te mogen maken dat onze clienten hun leven weer op de rails kunnen krijgen door de ondersteuning die de medewerkers van Kompassie bieden.

Als ervaren mantelzorger heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om de training familiecoach te volgen, die aangeboden wordt door Kompassie voor mensen die ervaring hebben met het geven van mantelzorg.  Het is fijn om er als familiecoach te mogen zijn voor de familie, partner, of vrienden die zorg dragen voor hun naaste, met als doel om de mantelzorgers weer in hun kracht te kunnen zetten en er voor hen als luisterend oor te kunnen zijn.

Ik ben beschikbaar als familiecoach op dinsdagmiddag en vrijdagmiddag, tussen 13:00 – 16:00 uur. U kunt telefonisch een afspraak maken via Kompassie 070-4273240 of via e-mail info@kompassie.nl

Gemotiveerde mantelzorgers die onze collega’ s willen worden kunnen altijd met Rita van Maurik bellen voor informatie en aanmelding voor de training: 06-250 35 269

Met vriendelijke groet,

Christel