Maak kennis met familiecoach Marjon

Hallo, ik ben Marjon Doorschodt. Als mantelzorger GGz en verslaving heb ik heel wat jaren ervaring, als dochter én als moeder. Al meer dan 35 jaar ben ik mantelzorger voor mijn moeder, die bekend is met depressies en alcoholverslaving. Ik weet dus heel goed wat het is, hoe het voelt om kind te zijn van een ouder met psychiatrische problematiek en verslaving. Maar ook mijn zoon is een periode verslaafd geweest en heeft daardoor psychotische periodes door gemaakt.

Ik herinner me nog heel goed dat ik in de eerste periode van mijn mantelzorger zijn, nogal eens tegen een muur aan liep en dat er niemand was die mij met mijn problemen kon helpen of begreep wat ik doormaakte. Ik vond het daarom belangrijk de cursus Familiecoach GGz van Stichting Kompassie te volgen, zodat ik nu op deskundige en professionele manier mijn jarenlange ervaring als mantelzorger GGz en verslaving in kan zetten om mensen die ook mantelzorger GGz zijn en/of kind van een ouder met psychiatrische problematiek, te kunnen ondersteunen en begeleiden door in ieder geval een luisterend oor te bieden.

Ik ben beschikbaar op dinsdagavond en woensdagavond tussen 18.30 en 20.30 uur, dan kom ik op huisbezoek. U kunt telefonisch een afspraak maken via Kompassie 070-4273240 of via e-mail info@kompassie.nl