fbpx

Werken bij Kompassie

Beroepskrachten

Op dit moment hebben we géén vacatures voor beroepskrachten openstaan.

Kom jij ons vrijwilligersteam versterken?

Heb je zelf een psychische kwetsbaarheid (gehad) en wil je met jouw ervaring anderen helpen, dan is vrijwilligerswerk bij Kompassie misschien iets voor jou. Wij doen ons werk vanuit een mooie en gezellige werkplek midden in het Centrum van Den Haag.

Wij zijn op zoek naar:

Vrijwillige belangenbehartiger 

Als vrijwilliger bij Kompassie sta je er niet alleen voor, maar kun je rekenen op steun van je collega-vrijwilligers en de vaste medewerkers. Direct, of tijdens de dagelijkse voor- en nabespreking. Maandelijks is er een vrijwilligersoverleg en twee maal per jaar wordt er een introductietraining voor nieuwe vrijwilligers georganiseerd.

Wil je ons team van vrijwilligers voor één of twee dagdelen per week komen versterken, dan nodigen we je van harte uit om een keer kennis te komen maken. Mail naar info@kompassie.nl of bel ons voor een afspraak (070) 427 32 40.

Kompassie biedt jou zinvol vrijwilligerswerk, een leuke werksfeer, een aardige vergoeding en ondersteuning en begeleiding.

Wat wordt joúw verhaal?

Is vrijwilligerswerk bij Kompassie niet wat je zoekt? Maar wil je wel iets doen voor een ander? Iemand een steuntje in de rug geven?  Ga dan naar www.platformzorgvrijwilligers.nl en zie wat jij in Den Haag als zorgvrijwilliger kunt doen.

Logo Platform ZV

Het Platform Zorgvrijwilligers daagt je uit: Wat wordt joúw verhaal? www.platformzorgvrijwilligers.nl

Like & volg ons op: www.facebook.com/platformzorgvrijwilligers