Start nieuwe training Familiecoach

In maart start er weer een nieuwe  basistraining familiecoach GGZ. Deze training is ontwikkeld door stichting Kompassie. Doel van de training is het opleiden van naastbetrokken vrijwilligers tot familiecoaches GGz. Na afloop van de training weten zij hun eigen ervaringen op professionele en deskundige wijze in te zetten, zodat zij mantelzorgers GGz die aankloppen bij Kompassie kunnen ondersteunen, begeleiden en weer in hun kracht zetten.

De training is al eerder gegeven in 2016 en 2017. Uitgebreide informatie over deze training is te vinden in de flyer Training mantelzorg 2018

De training wordt gegeven in het gebouw van Kompassie, op maandag 26 maart, maandag 9 april, maandag 23 april, maandag 7 mei, maandag 21 mei en maandag 4 juni 2018. Telkens tussen 14:00 – 17:00 uur.

Als je interesse hebt en/of eerst meer informatie wenst, neem dan contact op met Rita van Maurik, via  r.vanmaurik@kompassie.nl of telefonisch via 06 – 250 35 269. Zij kan je ook in contact brengen met familiecoaches GGZ die de training hebben gevolgd, en die met alle plezier vertellen over hun ervaringen.