Wij zoeken vrijwillig cliëntondersteuners WMO GGz

In verband met ons nieuwste project zijn wij ter versterking van ons team op zoek naar Vrijwillig cliëntondersteuners WMO GGz.

De vrijwillige cliëntondersteuners van Kompassie bieden gratis en onafhankelijke ondersteuning aan mensen met een psychische kwetsbaarheid die vastlopen op het gebied van zorg, welzijn en participatie. De ondersteuner helpt de cliënt zoveel mogelijk om de eigen regie over het leven te behouden of terug te krijgen en kijkt mee vanuit cliëntenperspectief. Hierbij staat het belang van de cliënt altijd voorop.

Je wordt in je werkzaamheden begeleid en gecoacht door onze coördinator, op inhoudelijk vlak en ook op je vaardigheden (zoals gesprekstechnieken). Waar nodig trek je samen op met onze coördinator in het Wmo-ondersteuningstraject. We zorgen ervoor dat je voldoende bent toegerust voor je taak en je kunt altijd een beroep doen op de coördinator.

Het volledige functieprofiel en de bijbehorende taken kun je hier lezen:

Vacature vrijwillig clientondersteuner Kompassie

Spreekt deze vacature jou aan, of wil je er meer over weten? Dan horen wij graag van je.

Je kunt contact opnemen met Denise de Weerd, coördinator onafhankelijke cliëntondersteuning, door te bellen naar 06 – 43 96 80 53 of te mailen naar d.deweerd@kompassie.nl